#تولیدی
#به_قلم_خودم
تیرباران کوثرنتی!!
#کوثرنت را دوست دارم چرا که پر است از دوستان خوب وصمیمی که با وجود اینکه فرسنگ ها فاصله دارند اما اگر خودت با یکی از اقوام وآشنایانت مریض باشند والتماس دعا داشته باشی ، همه دست به دعا شده وبرای سلامتی اش دعا می کنند والحق که زود جواب می گیری!
مگر می شود خداوند ، دعای دوستان را در حق یکدیگر برآورده نکند؟
اگر روزی از روزها ، دلت گرفته و بغض اجازه بیان حرف دلت را نمی دهد فقط کافیست از دوستانت بخواهی برای حال دلت دعا کنند ، آنقدر ناراحت می شوند که از ابراز محبت شان می فهمی ، این کار شیطان است که تو را غمگین کرده! دوستان به این خوبی ، تنهایی کجا ؟ باران مهربانی ها شان تو را نشانه می گیرد ، به خود می آیی وآن روزت شاداب تر از همیشه می شود !
خلاصه کوثر نت ، پر است از دوستانی که ، #حرف_دلت را می فهمند ، #تلنگرهایشان زندگی ات را از این رو به آن رو می کند، لب ترکنی جواب تمام سوالات وشبهه هایت را می گیری .در شادی هایت شریک می شوند و شادی ات را مضاعف می کنند و غمخوار غم هایت می شوند!
اما تنها چیزی که ناراحتت می کند ، این است که هنوز نقد سازنده نداریم !
تا کسی موضوعی می نویسید و آن را قبول نداریم ، تیر بارانش می کنیم که چرا چنین وچنان!
برای یک عکس بدون حاشیه ، هزاران حاشیه درست می کنیم و شاید چندین روز همین حاشیه ها ذهنمان را درگیر کند!
دوستان عزیز کوثرنتی ، بیایید آستانه تحمل مان را بالا ببریم ، اگر پستی مطابق نظر مانبود ، انتقاد خودمان را خیلی محترمانه ، حتی از گل نازک تر ، بیان کنیم تا بتوانیم از مصاحبت با این عزیزتر از جان ها ! بهره ببریم وبا پست های پر بارمان ، سربازان امام زمان (عج)بمانیم.قرآن کریم می فرماید: «فَبَشِّرْ عِبادِ الَّذینَ یَسْتَمِعُونَ الْقَوْلَ فَیَتَّبِعُونَ أَحْسَنَهُ»؛ «پس بندگان مرا که به سخن گوش فرا می دهند، آنگاه بهترین آن را پیروی می کنند، مژده بده!»
قرآن کریم می فرماید: «وَ ذَکِّرْ فَإِنَّ الذِّکْری تَنْفَعُ الْمُوءْمِنینَ»؛ «و پند ده! زیرا که پند در موءمنان سودمند می افتد.»
تلخی نخستین نقد و انتقاد، با دستاوردهای شیرین آن از میان می رود. پیامدهای سازنده و سودمند نقد، سبب می شود که آدمی همواره خود را در دید نقد دیگران بگذارد و هیچ گاه کارکرد خویش را از آن بی نیاز نداند.
امام جواد علیه السلام می فرماید: «الْمُوءْمِنُ یَحْتاجُ إِلی تَوْفِیقٍ مِنَ اللّهِ وَ وَاعِظٍ مِنْ نَفْسِهِ وَ قَبُولٍ مِمَّنْ یَنْصَحُهُ؛ مؤمن، به توفیق الهی و پند دهنده درونی و پذیرش نصیحت ناصحان نیازمند است.»
و نیز امام علی علیه السلام می فرماید: «اَلْعاقِلُ مَنْ اتَّهَمَ رَأْیَهُ وَ لَمْ یَثِقْ بِکُلِّ ما تُسَوِّلُ لَهُ نَفْسُهُ؛ خردمند کسی است که نظر خود را متهم کند و به آنچه که نفسش وسوسه می کند، اعتماد نداشته باشد.» .